Alvin Comfort Hotel eshte nje hotel me 6 kate i ndertuar sipas stilit modern dhe eshte konceptuar t’i krijoje klienteve kushte mjaft komode. Kjo eshte menduar duke nderthurur cilesine e ambienteve te brendshme me pishinen dhe plazhin privat, nderthurjen e disa llojeve te guzhinave me cilesine e ushqimeve te perzgjedhura nga chef-i i guzhines gjithmone duke u shoqeruar me nje sherbim teper korrekt.

Hoteli ka 24 dhoma me siperfaqe 45 m2 secila,bar restorant,recepsion 24h/7,pishine,interner wireless free of charge,lobby si edhe ashensor.