Alvin Comfort Hotel eshte nje hotel me 6 kate i ndertuar sipas stilit modern dhe eshte konceptuar t’i krijoje klienteve kushte mjaft komode. Kjo eshte menduar duke nderthurur cilesine e ambienteve te brendshme me pishinen dhe plazhin privat, nderthurjen e disa llojeve te guzhinave me cilesine e ushqimeve te perzgjedhura nga chef-i i guzhines gjithmone duke u shoqeruar me nje sherbim teper korrekt.

Hoteli ka 24 dhoma me siperfaqe 45 m2 secila,bar restorant,recepsion 24h/7,pishine,interner wireless free of charge,lobby si edhe ashensor.

Largesia me qyetin antik te Durresit (10km) por edhe me aeroportin e Rinasit dhe Tiranen(40 km) i jep hotelit nje rendesi mjaft strategjike per klientet qe duan qe pervec pushimeve ne dete te organizojne edhe eskursione individuale. Shume prane hotelit ne largesi jo me te madhe se 50 m gjenden nje sere pikash interesi duke fillur nga stacion autobusi, stacion taxi, market, farmaci, night club etj.